Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίας άνω των 60€

Τρόποι Πληρωμής

H Frogpaw σας δίνει την δυνατότητα αποπληρωμής της παραγγελίας σας:

1) Με απευθείας πληρωμή με πιστωτική κάρτα στο site μας.

Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα, χρεωστική και με προπληρωμένη κάρτα των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners κατά την διαδικασία αγοράς μέσα από το site μας. Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών «Eurobank e-Commerce» της Eurobank  και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

2) Αντικαταβολή.

Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας στον υπάλληλο της εταιρείας courier και επιβαρύνεστε με επιπλέον 2€ για τα έξοδα αντικαταβολής. Ισχύει μόνο για τις αποστολές εντός Ελλάδας.

3) Κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρίας μας.

Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε οποιοδήποτε υποκατάστημα της Eurobank ή της Τράπεζας Πειραιώς ή μέσω e-banking. H κατάθεση μπορεί να γίνει εντός 2 εργάσιμων ημερών από την παραγγελία. Εφόσον δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή μέσα σε αυτό το διάστημα η παραγγελία ακυρώνεται. Απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση είναι να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός της παραγγελίας στην αιτιολογία. Αναφορικά με τα έξοδα συναλλαγής, επιβαρύνεται ο εντολέας.

TRAPEZA ΠΕΙΡΑΙΩΣ:

ΒΕΡΓΟΣ Η. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: GR66 0172 2650 0052 6510 6433 366

EUROBANK

ΒΕΡΓΟΣ Η. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: GR7102607010000700200505331